Vrijwilligersmarkt Kampen met Het 8ste Werk!

25 mei, 2024

Op 25 mei was het dan zo ver. De vrijwilligersmarkt die voor de eerste keer georganiseerd werd binnen onze gemeente Kampen. Met ca. 30 deelnemende partijen die zich stuk voor stuk willen versterken met vrijwilligers.

Wij, Het 8ste Werk, doen ook mee. Onze presentatie is zoals wij zijn, no-nonsense met een zo helder mogelijk verhaal naar belangstellenden.
En het heeft gewerkt. Het 8ste Werk bleek al wel bekend te zijn bij veel bezoekers, het was vaak een nadere kennismaking na een eerste indruk. We merkten dat ons verhaal uniek is en datgene waar wij voor staan gewaardeerd wordt. Dit voelt als een schouderklop waarmee wij verder kunnen.

En vrijwilligers… Wij hebben ons vooral er op gericht mensen informatie te verstrekken, voor henzelf en om verder te vertellen. Uitgenodigd om is een keer vrijblijvend te komen kijken en dan te beslissen of zij als vrijwilliger ingezet willen worden.
Want dat is ook kenmerkend voor Het 8ste Werk. niets moet, alles mag. Samen de schouders er onder met respect voor naar elkaar en onze omgeving.

Conclusie, een waardevolle actie voor ons. Het doel om een combinatie te maken van presentatie van Het 8ste Werk en eventuele vrijwilligers enthousiast te maken was het doel.