NLDOET 2024, het was weer top!

16 mrt, 2024

Op zaterdag 16 maart was het zo ver. NLDoet en Het 8ste Werk deed volop mee.

Een 35-tal vrijwilligers stonden klaar om de handen uit de mouwen te steken. Daarbij zelfs een aantal vrijwilligers van het COA! Ook waren er 5 kinderen bij die al naar gelang hun leeftijd hun bijdrage leverden door vooral ook aanwezig te zijn. NLDoet op zijn best, alle leeftijden en types waren aanwezig.
Er was van alles te doen, van meehelpen in de keuken, de buitenboel zomerklaar maken door onder andere onkruid tussen tegels te verwijderen. Maar ook bomen (ver-)planten, grond verplaatsen met kruiwagens en grond- en straatwerk bij een nieuw fietsenhok.

NLdoet, wij doen mee!

Koffie of thee staan voor het grijpen

En appelgebak natuurlijk

Alles aanwezig voor de lunch

De briefing

Materiaal is klaargezet

Rommel opruimen

In de aanhanger er mee!

Ons terras weer zomerklaar voor onze gasten

Hard werken bij ons nieuwe fietsenhok

Schep vol die kruiwagen

Bomen herplanten

Ziet al een stuk beter uit!

Nog wat grond verplaatsen...

Iedereen was welkom en iedereen kon zijn of haar steentje bijdragen. Daarbij werd de visie van Het 8ste Werk niet uit het oog verloren. Niet de prestatie maar de mens is het belangrijkste!

Maar het één sluit het ander niet uit. Om half 3 werd de boel opgeruimd en was er tijd om gezellig na te kletsen. Dit was aan de vrijwilligers dan ook van harte gegund want het resultaat mag er zijn.

Er is veel werk verzet en Het 8ste Werk ziet er weer een beetje beter uit. Nog uitnodigender voor iedereen die eens langs wil komen voor een kopje koffie en/of om een babbel te maken.

U bent van harte welkom!